Energiebom

Ik weet niet wat het is maar er lijkt sinds een paar weken een energiebom ontploft in mijn buik. Ik ben weer goed gezind, voel me niet meer moe, kan weer genieten van de meeste dingen en krijg ook wel weer wat activiteiten gedaan op 1 dag.

Ik heb zo een aantal hypotheses waar al die energie vandaan komt:

  • De stress op het werk is gaan liggen. Er is weer een project afgesloten en dat bracht toch meer stress dan ik had verwacht. Ook de onzekerheid van werkgelegenheid en vooral ook wat ik zelf wilde doen woog zwaarder door dan eerst gedacht. Maar we zijn op de goede weg!
  • De baby, oh nee sorry dreumes (pff ik wil nog een baby) slaapt de laatste tijd weer prima. Met 1 nachtvoeding komen we toe en daarvoor springen we graag uit ons bed als we de rest van de nacht dan rustig mogen knorren.
  • Het mooie weer is in aantocht! Het is langer licht, wordt warmer buiten, en de bloemen maken me instant happy.
  • Ik eet weer gezonder. Door het mooie weer is de goesting om veel lichte dingen zoals slaatjes met veel groentjes en fruit te eten weer helemaal terug.

Maar mijn best gok gaat als volgt: het is nu meer dan een jaar geleden sinds ik voor de 2e maal mama werd. Eindelijk heb ik het gevoel dat alles nu zo wat op zijn plooi komt, zowel mentaal als fysiek. Het ontzwangeren maakt stilaan plaats voor nieuwe uitdagingen, nieuwe ideeën en verse inspiratie. Laat die zomer nu maar komen!

inspiration-1136862_960_720


2 reacties op ‘Energiebom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.