Misses Lee blogt 1 jaar

Mijn god. Ik heb mijn eigen verjaardag gemist. Gisteren vorig jaar ging ik voor het eerst online! Het lijkt ook echt alsof het gisteren was. Hoe snel een jaar voorbij gaat.

Als ik terug denk aan dat voorbije jaar, zie ik een evolutie. Mijn blog kreeg in de loop der publicaties inhoudelijk meer vorm, ik ging me vooral toespitsen op bewust in het leven staan en ik kreeg wel wat bijval van mede-moeders.

IMG_20180323_214126_448Ook ik als persoon maakte een belangrijke evolutie door. Vorig jaar in mei zou ik werkloos zijn na 7 jaar in de academische wereld. Toch kreeg ik een opportuniteit in mijn schoot geworpen en zit ik nu nog steeds in mijn niche van wetenschappelijk onderzoek in de palliatieve zorg, iets wat ik echt heel graag doe. Ik heb hard gewerkt het voorbije jaar, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, maar ik heb zeker ook genoten.

Morgen vieren we onze jongste meid jaar tweede verjaardag. En geeft de oudste weer het beste van zichzelf op haar Turngala. Misschien doe ik weer een foto-vlog zoals vorig jaar. Maar bovenal ga ik genieten. Van die kleine grootse dingen. Mijn instant formule voor rust en geluk.

Op een volgend jaar Misses Lee blogt.

IMG_20180217_154744_01.jpg

 

 


Een reactie op “Misses Lee blogt 1 jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.