Deze bewuste mama ploetert er soms nogal op los!

IMG_20180430_224704_067Ken je dat, zo van die momenten in je leven dat je het gevoel hebt dat je niets nog echt onder controle hebt? De was blijft liggen, de strijk nog meer, je kinderen lijken altijd vuil rond te lopen, je vergeet rekeningen te betalen, je vergeet dat je dochter vandaag me de fiets naar school moest, JE VERGEET GEWOON ALLES …

Ik schreef al eens een post over coconnetjes bouwen, dat helpt me wel om even prioriteiten te stellen en vooral me te focussen op wat ik echt belangrijk vindt, nl. mijn gezin.

Maar dan zijn er ook van die momenten dat dat even niet lukt omdat je agenda uitpuilt, omdat je kinderen eerder achter het behang horen dan op hun stoel aan tafel, en omdat het einde van het schooljaar zich aandingt.

Poing, daar gaat dat lampje branden: het einde van het schooljaar dat vraagt om problemen toch? Kinderen moe, mama moe, nog snel snel vanalles te doen voor iedereen op vakantie vertrekt … En dus mama ploetert er op los, vergeet alles omdat ze zelfs vergeet het op te schrijven en moet meermaals toegeven dat ze het even niet meer onder controle heeft. Maar dat is ok toch? Ouders mogen ploeterkampioen zijn, dat hoort erbij, ook al ben je bezig met bewust opvoeden, bewust ouderschap, bewust leven … bewust imperfect, dat lijkt me wel eens een nieuwe strekking waar ik me volledig bij kan aansluiten!

Bewust imperfect ouderschap = niet de perfecte mama zijn maar wel de perfecte mama voor je kind

IMG_20180513_193136_691

#beentheredontcare #bewustimperfect #normalizemomfail


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.