Is dat voor altijd?

Vorig najaar mocht ik nog eens een eerste keer ervaren bij mezelf. Het was best spannend, ik had het nog nooit gedaan maar al zoveel mensen over horen vertellen. Dus ja, ik had een beetje stress, vooral over de plaats. Zou ik veel reacties krijgen?

Ik moet zeggen, het viel best mee, en eerlijk: ik wilde het eigenlijk meteen opnieuw doen! De eerste maanden had niemand het door, want in de winter draag je toch lange mouwen. En tegen de lente was ik er zelf al zo gewend aan geraakt dat ik niet altijd meteen door had waarover het ging als mensen mij erop aan spraken. Ondertussen is het deel geworden van mezelf en nee ik heb nog geen spijt.

Gisteren kwam er een vriendinnetje van Nora spelen en die vroeg ‘is dat echt?’. Waarop Nora antwoordde ‘Ja hoor, en dat blijft voor altijd, toch mama?’.

IMG-20171122-WA0001
Dat blijft voor altijd. WIJ blijven voor altijd ❤

Mijn man heeft dezelfde. Het symboliseert ons gezin, met een zelfgetekende prent van het geboortekaartje van de jongste.

 

Wanneer was de laatste keer dat jij nog iets voor de eerste keer deed?

 

Misses Lee x

 


10 reacties op ‘Is dat voor altijd?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.