Mijn happy list – waar word ik nu echt gelukkig van?

Na de 11 random feiten over mezelf, wilde ik best nog eens wat meer persoonlijke details vertellen over mezelf. Ik ben eigenlijk wel een positivist en ik hecht dus ook wel wat belang aan mijn mentale gezondheid en de manier waarop ik denk over de dingen en wat me goed in mijn vel doet voelen. Ik wijd dan ook een sectie van deze blog aan zelfzorg, waar je nog andere posts kan vinden over positief in het leven staan, hoe meer energie te hebben en hoe aan je eigen zelfbeeld te werken. Als aanvulling daarop wil ik daarom deze keer mijn happy list delen, lekker positief en luchtig, de (kleine) dingen die mij gelukkig maken:

❤️ De geur van een plensbui in de zomer

❤️ Stappen in verse sneeuw

❤️ Naar het werk rijden met de zon op mijn voorruit

❤️ Een chocolaatje bij mijn koffie

❤️ Alleen naar de wc gaan ( zonder kids in het kielzoch)

❤️ Tijd met mijn familie

❤️ Een lekkere maaltijd op tafel zetten en die samen met mijn gezin opeten

❤️ Zand of gras tussen mijn tenen

❤️ Op blote voeten lopen

❤️ Roze wolken aan de hemel

❤️ Een bos bloemen op de keukentafel

❤️ De schaterlach van mijn kinderen horen in huis

❤️ Een knuffel uit onverwachte hoek

❤️ Een lekker warm bad

❤️ Een wandeling vroeg in de ochtend

❤️ Kijken naar zonsondergang

IMG_20180817_201714

Ik weet niet of het jullie opgevallen is, maar mijn happy list bestaat uit allemaal kleine dingen uit het dagdagelijkse leven die niets kosten. Even proberen aandachtig te zijn voor die kleine dingen die soms vanzelfsprekend lijken maar dat helemaal niet zijn, dat maakt mij oprecht gelukkig, ook al is het maar voor even. Dat geeft altijd een boost aan mijn dag, hoe moeilijk die soms ook loopt. Ik probeer die momenten dan ook bewust op te zoeken om zo wat meer positivisme en goede vibes in te bouwen.

Wat staat er op jullie happy list? Wat helpt jullie om positief te blijven? Deel het hieronder!

 


Meer lezen over zelfzorg?

Tien keer meer energie!

Positief in het leven staan doe je zo!

Coconnetjes bouwen in moeilijke momenten


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.